Колеги здравеите!Карам Алфа Ромео 145 1.3 Бокссер не ми работят стоповете на спирачките,какво ли не и проверикс вече и нищо.Бошони,лампички какво ли още не всичко е в изправност.Моля ви ако някои знае какво да правя и или от какво мойе др. да е нека ми пише.Благодаря ви предварително!!!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стоповете не светят на Алфа 145
Collapse
X
-
Отвори задния капак , и погледни горе в ляво , има едно гумено съединиение точно кадето се съединяват края на задния капак и тавана на колата . Издърпай го смело ! Вътре има кабели , провери дали някой от тях не се е прокъсал . Напиши от каде си , за да те насоча към добър сервиз .145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
машинката е най-вероятно.набила се е надолу. намира се на една планка над педала на спирачките. аз какви ядове брах с тия стопове,май си е дефект при 146 боксерите. настройката за включване е супер тъпа и левия стоп работи когато си поиска.едни пластмаси са там....точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolevмашинката е най-вероятно.набила се е надолу. намира се на една планка над педала на спирачките. аз какви ядове брах с тия стопове,май си е дефект при 146 боксерите. настройката за включване е супер тъпа и левия стоп работи когато си поиска.едни пластмаси са там....Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от kolevмашинката е най-вероятно.набила се е надолу. намира се на една планка над педала на спирачките. аз какви ядове брах с тия стопове,май си е дефект при 146 боксерите. настройката за включване е супер тъпа и левия стоп работи когато си поиска.едни пластмаси са там....146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
Comment