Известие

Collapse
No announcement yet.

Стоповете не светят на Алфа 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стоповете не светят на Алфа 145

Колеги здравеите!Карам Алфа Ромео 145 1.3 Бокссер не ми работят стоповете на спирачките,какво ли не и проверикс вече и нищо.Бошони,лампички какво ли още не всичко е в изправност.Моля ви ако някои знае какво да правя и или от какво мойе др. да е нека ми пише.Благодаря ви предварително!!!!!

Катенце , добре дошла в форума . Пиши на кирилица , пък мигача остави на нас Може кабелите да са се прокъсали
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

здравеи

Здравеи.Кажи ми как да разбера кад е проблема точно за да го отстраня от скоро имам колата и почти ништо не и раэбирам.

Comment

Отвори задния капак , и погледни горе в ляво , има едно гумено съединиение точно кадето се съединяват края на задния капак и тавана на колата . Издърпай го смело ! Вътре има кабели , провери дали някой от тях не се е прокъсал . Напиши от каде си , за да те насоча към добър сервиз .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

А провери ли стоп-машинката? Намира се точно над педала на спирачката.
          Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
          Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Бушоните са първото нещо за проверка...
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

машинката е най-вероятно.набила се е надолу. намира се на една планка над педала на спирачките. аз какви ядове брах с тия стопове,май си е дефект при 146 боксерите. настройката за включване е супер тъпа и левия стоп работи когато си поиска.едни пластмаси са там....
              точка

Comment

а замерено ли е дали стига напрежение до стоповете - след като са изправни предпазителите ?- ако не свалете кръшките и с мултицета проверете дали има
                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от kolev
                  машинката е най-вероятно.набила се е надолу. намира се на една планка над педала на спирачките. аз какви ядове брах с тия стопове,май си е дефект при 146 боксерите. настройката за включване е супер тъпа и левия стоп работи когато си поиска.едни пластмаси са там....
                  И аз мисля че е машинката,и аз имах проблеми с нея,ту работеше ту не,и след като щяха да ме смажат 2-3 пъти я смених,струва 15 кинта
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

отг

Благодаря на всички които ми рисаха!Да от машинката беше но аэ си я оправих днес и вече всичко работи беэ проблеми

Comment

Браво Кате Може да метнеш 1-2 твой снимки , и на колата в раздел " Представете се "
                      145 1.6 ТС '97 ех.
                      145 1.9 JTD '00
                      307 CC 2.0 '04

Comment

тя може да работи, но вземи и я фиксирай със силикон и си наглеждай стоповете да не ти паркира някой на багажника, че и АБС-а взима сигнал оттам.
                        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev
                          Тази машинка като реле ли е,смисъл на този принцип ли се слага и маха че и на мене единия стоп не свети.Не си спомням какво ставаше като замервахме с мултицета и го оставих този проблем за след време,но мисля вече да го отстраня.
                          146 JTD-2000г.
                          Punto 1.2

Comment

не е реле и не ти е там проблема. това е бутон който дава контакт при оттворено полужение. да позная, левия стоп не ти работи. това е от лоши контакти на буксата на стопа. голяма играчка е. аз си калайдисах пластините.
                            точка

Comment

Точно левия не ми свети,та става въпрос за пластините дето контактуват с крушката ли.Ако е така май и аз ще си поиграя с поялника .
                              146 JTD-2000г.
                              Punto 1.2

Comment

Working...
                              X